Cautare

62159 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (7.78 secunde)
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. Stalpul de inalta tensiune a fost distrus. Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp. ... In urma impactului stalpul de inalta tensiune s-a rupt.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii!
Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
O rapire OZN in documentele politiei din Argentina (Autor : ... FARCAS) In ianuarie 2014, publicatia electronica "Inexplicata - Jurnalul hispanic de ufologie" includea un articol interesant scris de Andrea Perez Simondini, privind un caz mai vechi de intalnire OZN.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu. ... Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): Cartea de la Metopolis, Cartea Dicomesiei, Sfarsit la Metopolis si Epilog in orasul Mavrocordat.
Insula Rodos este una din optiunile cele mai fericite, datorita diversitatii de motive pentru care o vacanta in insorita insula ti le ofera.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. Vor avea loc 98 de probe sportive in cadrul a 15 sporturi.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Matrimoniale de nivel planetar Orasul brazilian Noiva do Cordeiro este faimos pentru faptul ca locuitorii sai sunt doar locuitoare, adica exclusiv femei.
google-analytics.com